Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.19.2024, 9:40 PM

Глинський ліцей

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

2:29 PM
Екскурсія до обласного центру

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ми живемо. Тож група учнів на осінніх канікулах відвідала Сумський обласний краєзнавчий музей — місце, де зустрічаються сьогодення і минуле. Коли проходиш по його залах, то відчуваєш, як дух часів, що пішли, наповнює тебе. Тут можна робити замітки, годинами розглядати дивовижні експонати, а можна просто мріяти, уявляючи себе то скіфом, то солдатом Північної війни, то бійцем, що ставить прапор над рейхстагом.

Екскурсія починається з доісторичних експонатів. Це знаряддя праці первісної людини, витвори якнайдавнішого мистецтва, зброя і багато що інше. Проходячи по залах музею, можна побачити, як удосконалювалася людина, стаючи вмілішим, майстернішим. Наші далекі предки були великими майстрами, могутніми воїнами, талановитими архітекторами. Відчуваєш гордість за них, що жили багато століть назад і що уміли облаштовувати свій побут з такою ретельністю і вправністю.

Особливе захоплення викликала експозиція, яка знайомить з природою рідного краю.

У кожному місті є свій символ - незвичайна споруда, виконана в оригінальному і неповторному стилі. Таким символом ​​міста Суми є альтанка. Унікальністю альтанки є принцип її побудови без єдиного цвяха. Вона вся виконана з дерева. Легенда свідчить, що поява альтанки пов’язана з місцевим міщанином Лещинським, який на цьому місці хотів виявити нафтові поклади і казково розбагатіти. А сьогодні Альтанка стала ідеальним місцем, куди можна піти на романтичне побачення. Тож екскурсанти теж зробили світлину на згадку.
Далі на дітей чекав розважальний центр «Лавина». Крім затишного кафетерію з великим дитячим меню, тут є безліч розваг, що дарують море задоволення дітлахам: роллердром, різноманітні ігрові автомати, таємничі лабіринти, веселі старти в ігротеці і багато інших рухливих ігор.
Сподіваємося, що дана екскурсія буде продовженням гарної традиції відвідувати дивовижні міста України.

Переглядів: 137 | Додав: glinskajashkola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz