Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.19.2024, 9:37 PM

Глинський ліцей

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

4:05 PM
Новорічне інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?»

Тисячі років людство шукає відповіді на філософські питання: «Кому відведена роль головного: чоловіку чи жінці?», «Хто перший?», «Хто зверху?»  Хто розумніший, спритніший,  уважніший – хлопці  чи  дівчата – з’ясовували й учні Глинського ліцею.

            24 грудня відбулося новорічне інтелектуально-розважальне шоу  «Хто зверху?». Дівчата намагалися довести хлопцям, що такі жіночі риси, як інтуїція і солідарність, швидкість і почуття гумору – формула успіху, що доводить теорему «Дівчата – кращі!».  Але ж хлопці доводили протилежне: вони «брали» своїм стратегічним мисленням, чіткістю і злагодженою командною грою. Ох і емоції вирували  у залі! До останньої хвилини не спадала напруга:  хто ж зверху – хлопці чи дівчата?

Конкурсно-розважальна програма складалася з 8 раундів та фіналу.  Спочатку  учасники  мали завдання скласти слово. Дуже динамічна забава «Збери літери», оскільки  самі літери були на учасниках, тож треба було добряче побігати, аби правильно скласти слово.

«Відгадай мелодію» - таку назву мав ще один раунд. Це тільки у дружньому колі легко і весело підспівувати знайомі хіти.  Набагато складніше, коли в залі вирують пристрасті вболівальників,, а учасник має ще й впоратися з величезною відповідальністю за відгадку.

 «Зірки в ряд» - таку назву мав V раунд. Учасники принесли свої дитячі фото.  Їхнє завдання -  відгадати, хто з команди суперників був колись маленьким в певному новорічному костюмі

Гра була захопливою та непередбачуваною, ніхто з учасників до останнього моменту не здавався. Зал активно підтримував конкурсантів та вболівав за своїх друзів.

Наступний конкурс мав назву «Хто це». У ньому один з учасників команд мав назвати ім’я відомої людини чи персонажа, задаючи питання своїм партнерам, на яке ті могли відповідати лише «так» або «ні». І хлопці, і дівчата впоралися з цим завданням.

За підрахунками балів за 8 конкурсів перемогу отримали дівчата, втім, все вирішив фінал, коли кожна команда вирушила на шопінг за подарунками, потім повинна була зібрати максимальну їх кількість і принести своєму капітанові. У фіналі правила наступні: бали команди-переможниці подвоюються, а бали  команди, що програла,  – згорають. І тут хлопці виявилися спритнішими!

Перемогли хлопці!  Однак  дівчата  так  завзято  боролися,  що  не   залишили нам  сумнівів: вони в нас найкращі!

Завершилося святкування феєрверком, який освітив нічне небо над навчальним закладом.

Хай Новий рік увійде у наші оселі з добром і радістю, злагодою і достатком, з надією і натхненням для нових здобутків!

Переглядів: 113 | Додав: glinskajashkola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz